Onnea Katri!!

Viime vuoden Otiswriters-kurssilainen  Katri Tanskanen on sijoittunut hienosti toiseksi Nuoren Voiman Liiton ja Kustannusosakeyhtiö Teoksen kirjoituskilpailussa Novelli palaa! Kilpailussa oli kaksi sarjaa, ja töitä kilpailuun lähetettiin yli 700. Teos julkaisi parhaista töistä novelliantologian Supernyrkki, ja se julkistettiin viime viikonloppuna Kirjamessuilla.

Varmaa on, että kunhan vaan saamme Supernyrkin käsiimme, luemme sitä ahkerasti luovan kirjoittamisen tunneilla ja imemme siitä inspiraatiota ja ideoita myös omaan kirjoittamiseemme.

Katri ei ole Otalammen koulun historian ensimmäinen kirjailija, sillä kirjailija Onni Halla teki pitkän päivätyön Härkälän koulun opettajana vuosina 1927-1960.  Joukoissamme on lisääkin tulevia esikoiskirjailijoita, sillä historian ja yhteiskuntaopin lehtorin Heli-Maija Heikkisen esikoisromaani julkaistaan ensi syksynä.

Muista, että tämän blogin sivupalkista ”linkkejä ja vinkkejä” löytyy tietoa kirjoituskilpailuista. Katrin esimerkki osoittaa, että niihin kannattaa osallistua!

Kuva

 

 

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s